Optagelse på krigsturist.dk
for turistbureauer, museer, hoteller, campingpladser, bed-&-breakfast, gårdferier, restauranter, kroer, cafeteriaer, kunsthåndværkere, købmænd, bagere, slagtere, mekanikere og alle andre aktører, der har en servicefunktion over for turisterne...
           
 

 

 

Krigsturisme; det at besøge de områder i Europa, der fortæller om vor verdensdels mere urolige historie, er et område, der oplever en stærkt stigende interesse i disse år. Flere og flere mennesker ønsker at kende til den del af historien, at besøge de mange museer og at dvæle ved de synlige mindesmærker, der endnu er til stede i terrænet. Krigsturist.dk har siden starten kunnet notere en markant og stadigt stigende interesse for emnet.

Da krigsturist.dk er et website, der bestræber sig på at bringe nyttige, praktiske oplysninger for krigsturisten, så åbnes der nu mulighed for, at forskellige aktører i områder med krigsminder kan gøre opmærksom på de ydelser, der har at tilbyde. Dette gøres nemt og omkostningsfrit ved at få en gratis optagelse under den relevante kategori.

Det er også muligt med en sponsoroptagelse at fremhæve sin virksomhed og dens tilbud gennem yderligere kontaktoplysninger, billeder og beskrivelse. Denne form for optagelse er belagt med et mindre årligt gebyr, der går til at drive krigsturist.dk

Krigsturist.dk skal være annoncefri, hvis websitet skal forblive attraktivt for de besøgende. Optagelserne figurerer derfor på sider kaldet "Tourist Information", hvor den besøgende aktivt skal søge praktiske oplysninger om stedet, han eller hun vil besøge. Se eksempel på dette link under Fanø.

Se eksemplerne på de to slags optagelser herunder og om mulighederne for at profilere din virksomhed og servicere de mange besøgende på krigsturist.dk

     
           
           
           
           
           
     
     
     

Gratis optagelse

 

Sponsoroptagelse

     
                 
 

 

 

Drømmehotellet
Batterigade 123, 0123 Omby, Forø
Telefon: +45 1234 5678

Drømmehotellet
Batterigade 123, 0123 Omby, Forø
Tel: +45 1234 5678, Fax: +45 8765 4321
www.drømmehotellet.dk, info@øhotel.dk
Beskrivelse: Dejligt, prisbilligt familiehotel med 30 værelser, pool, motionsrum, restaurant og bar. Weekendtilbud, mini-ferier og "stay-long" discount.

     

Den gratis optagelse
lister etablissementets navn, adresse og telefonnummer. Relevante virksomheder er optaget pr. automatik, hvor oplysninger har været offentligt tilgængelige. Hvis du ikke kan finde din virksomhed i listen, er den måske blevet overset. Du er i så fald velkommen til at begære en optagelse. Du kan selvfølgelig også bede om at få din virksomhed strøget af listen, hvis du ønsker det.

Sponsoroptagelsen
lister etablissementets navn, adresse. telefon- og faxnummer, Web-adresse og e-mail.
Der er endvidere plads til en kort beskrivelse af stedet, og en billedserie, der viser herlighederne.

Sponsoroptagelse koster DKK 700,- per år, inklusiv udarbejdelse af fotoserie*

               
               

Hvordan få en gratis optagelse?
Send en mail til krigsturist.dk med ovenstående oplysninger og den ønskede kategori*, så er optagelsen på plads inden for 24 timer.

Optagelsen løber, indtil den opsiges af en af parterne.

Send mail

 

Hvordan få en sponsoroptagelse?
Send en mail til krigsturist.dk med ovenstående oplysninger, den ønskede beskrivelse og kategori samt op til *fem fotos, der ønskes anvendt i fotoserien, så fremsendes korrektur til godkendelse inden for 24 timer.

Faktura og betalingsoplysninger fremsendes pr. mail efter optagelsen, som løber indtil den opsiges af en af parterne. Opsigelse må foregå pr. mail senest 14 dage før fornyelsesdato.

Send mail

       

 

     
               
                       
     
     
     

Kategorier
Følgende kategorier er foreløbig planlagt:
ä Overnatning (Hoteller, Kroer, Bed & Breakfast, Campingpladser)
ä Temaferie (Badeferie, Rideferie, Gårdferie og andre Temaophold)
ä Spisning (Restauranter, Cafeteriaer, Fast Food)
ä Indkøb (Mode, Udstyr, Dagligvarer og Tankstationer)
ä Rekreation (Svømmehaller og Forlystelser)
ä Souvenirs (Kunsthåndværk og Souvenirbutikker)
ä Service (Turistbureauer, Offentlige Myndigheder, Læger, Apoteker, Museer, Seværdigheder)

Hvis du ikke kan finde en relevant kategori for din virksomhed, er du velkommen til at foreslå en ny.